Bezea Elvețiană.

Acești minunați trandafiri din bezea elvețiană se fac destul de repede, deloc complicat și sunt de mare efect.

Ingrediente : 2 albușuri ( 75 gr) la temperatura camerei, 170 gr zahăr tos, o lingura zeamă de lămâie, un praf de sare, opțional colorant.

Mod de preparare : punem un bol de inox sau ceramică/sticlă încăpător pe Bain Marie ( apa de 2 degete in cratiță, să nu atingă bolul) la foc mediu spre mic, unde turnăm albușurile cu zahărul.Lăsăm să se topească zahărul și incepem să mixăm direct in bol până se întăresc albușurile puțin după care adăugăm zeama de lămâie și mai mixăm până obținem o bezea fermă. Luăm vasul de pe aburi și continuăm să mixăm până bezeaua se răcește complet.

IMG_2017-03-22_21-30-19

Am împărțit bezeaua in două părți, prima lăsând-o albă iar cealaltă am adăugat puțin colorant roșu, introducem în poş și formăm trandafirașii pe hârtia de copt.

20170322_104915

Băgăm tava în cuptorul preîncălzit la 100°C pt o oră.

Atât de Simplu !

20170322_13012720170322_130607

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Bezea Elvețiană.&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s