Tagliatelle cu creveți.

Tagliatelle cu creveți este una din preferințele noastre culinare, pur şi simplu nu te poți sătura de acest preparat. O rețetă simplă şi rapidă !

Ingrediente  : 250 gr paste tagliatelle, 250 gr creveți, 3 căței de usturoi, 2 linguri ulei de masline, o lingura unt, 50 ml vin, 100 ml apa pastelor, 100 gr rosii in sos sau 3 rosii proaspete, patrunjel verde, sare, piper.

Mod de preparare : pastele se pun la fiert şi se respecă timpul de fierbere de pe ambalaj.

Se stropeşte o tigaie cu ulei de măsline, punem untul și usturoiul tăiat mărunt. Lăsăm  pe foc 1 min aprox., adăugăm creveții și mai lasăm la călit până capătă o culoare ușor rozalie. Se adaugă vinul , sarea și se continuă fierberea , daca scade sosul format se mai adaugă din apa pastelor. Dupa 10 min putem pune şi roșiile tăiate marunt , lăsăm totul pe foc până se formează sosul şi e bine legat. Adăugăm pastele scurse, pătrunjelul verde tăiat mărunt și condimentăm dupa gust cu sare și piper.  Amestecăm bine.

Poftă bună !

20161215_13125820161215_12541220170525_230909

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s